Thuis

Infinity Machine International Inc. Fabrieksreis

Klantenoverzichten
Ik wil zeggen dat uw producten zeer goed zijn. Dank u voor al uw suggestie, ook goed na de verkoopdienst.

—— M. Cristian Lopetegui

Wij waarderen voor uw professionele dienst & hogere norm - kwaliteitscontrole, zijn wij gelukkig om u te kennen.

—— M. Mozes Chanda

Ik werd uw informeer, Uw dalingsmeetapparaat kijkt goed, zullen wij eerst werkend met klanten, dan zal ik u nadat ik heb informeren meedelen, Dankuwel

—— M. Georg Lehner

Dank u zeer voor aanbieding! De betaling schikt. Ik zal u zodra voltooid meedelen.

—— M. Matthew Ho

Dank u zeer voor uw snel antwoord, zal mijn werkgever aan China volgende maand komen. Verwacht dat ons opnieuw samenwerkt.

—— M. Naveed Shakeel

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Internationaal Inc. van de oneindigheidsmachine met productie, verkoop en de technische naverkoopdienst als geheel, belast met professionele producten.


  Hier is een inzameling van belangrijke merkenfabrikanten op van Bedrijfs China Gebied. Wij verstrekken slechts hoogte - kwaliteitsproduct.


  De fabrikanten hebben de professionele technici van uitstekende kwaliteit en gevorderd modern productiemateriaal. Alle producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Hun goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen.

   

  Als resultaat van onze hoogte - kwaliteitsproducten en eminente klantenservice, hebben wij een mondiaal verkoopnet bereikt.

   

  Infinity Machine International Inc. fabriek productielijn 0

 • OEM / ODM

  Ons bedrijf heeft ons eigen uniek team van ontwerpers, voor verschillende types van OEM & ODM de behoeften van de klant!

 • R & D
  Wij houden de kern van de industrie en volgen het principe van klantgericht, investerend heel wat geld elk jaar op R&D van nieuw product. Wij bezitten dynamisch, specifiek en professioneel R&D-team, bezitten wij vele machines, SCM-ontwikkeling, PLC ook programmering en de ingenieurs van de controlesoftware-ontwikkeling.

   

  Wij hangen de merkstrategie die R&D, vervaardiging en verkoop combineren aan.

   

  Tot deze dag, hebben wij met succes verscheidene reeksen van controlesysteem van software en hardware ontwikkeld, en onze technologie, precisie en bruikbaarheid allen leiden de industrie.

   

  Met behulp van Technologiedienst van Dongguan-stad, ondertekenden wij samenwerkingsproject die productie, studie combineren en onderzoek met Huazhong-Universiteit van Wetenschap en Technologie, verlenen zij gecorreleerde technische en talentensteun voor ons, die een stevige stichting voor de ontwikkeling op lange termijn van ons bedrijf bouwen.

Contactgegevens
Infinity Machine International Inc.

Contactpersoon: Miss. Joicy

Tel.: 86-13528625608

Fax: 86-0769-83428065

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

CONTACT

Adres: No.103 Bouwend 4, het Industriële Centrum van Furong, Wangniudun-Stad, 523200, Dongguan-Stad, China

Factory Adres:No.103 Bouwend 4, het Industriële Centrum van Furong, Wangniudun-Stad, 523200, Dongguan-Stad, China